dijous, 8 de juny del 2017

MUSEU I ESTADI OLÍMPICS


Aquí us deixem alguna foto de la sortida olímpica que vam fer els nois i les noies de 4tB. Ens va agradar moltíssim perquè ens vam adonar de tot allò que ja havíem après amb les nostres investigacions i treballs a l'aula. Tot i així, les visites guiades i les explicacions ens van aportar moltes anècdotes i detalls de les Olimpíades de Barcelona 1992, que desconeixíem! 


Vam descobrir que l'estadi es va començar a construir al 1929, per una exposició universal que es va fer a Barcelona!! Abans de les Olimpíades algunes escoles podien fer educació física allà! Vam adonar-nos de tot allò que havíem après a l'escola sobre els orígens de les Olimpíades. Al museu vam poder veure maquetes, fotografies, indumentària verídica, etc. Inclús vam veure un fris cronològic al terra, que coincidia amb molts del anys que nosaltres havíem investigat i ordenat a la nostra línia del temps sobre els jocs olímpics i la seva evolució.

L'Albert, que era el guia del museu, va fer-nos moltes preguntes i va quedar sorprès que en sabéssim tant!! 
  Vam veure el peveter en directe, i el guia ens va ensenyar el punt just on va caure la fletxa per encendre la flama olímpica, que va llançar el Sr. Rebollo, amb el seu arc!

El peveter, per la seva forma, semblava una balena!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada